
Miro
Yksityiskokki
Olen valmistunut Varian ammattikoulusta vuonna 2016 sekä Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta vuonna 2023 restonomiksi, keittiömestarin suuntautumisopinnoilla.
Minulla on noin kymmenen vuoden kokemus ravintola-alalta à la carte -ravintoloista, lounasravintoloista sekä tilaus- ja juhlaruokapalveluista. Osaamiseni kattaa monipuolisesti erilaisten ruokien suunnittelun ja valmistamisen erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.
Minulla on myös vahva asiakaspalvelutausta, jota on kertynyt vuosien catering-työstä, jossa asiakkaiden kanssa sumplitaan yhteistä päämäärää ja asioiden helppoa sujuvuutta niin, että asiakas joutuu mahdollisimman vähän itse murehtimaan käytännön asioista ja voi keskittyä itselleen olennaiseen. Ihmisläheistä asiakaspalvelukokemusta on kertynyt myös työskennellessäni Alkossa opintojen ohella noin kolmen vuoden ajan viiniasiantuntijan ja asiakaspalvelijan roolissa.
Ruoanlaitto on aidosti lähellä sydäntä, se ei ole vain työ, josta haluaa nopeasti kotiin, vaan myös harrastus, josta nautin. Ruoan saa ja pitää maistua, olivat lähtökohdat sitten vegaanisuus, allergiat tai muut rajoitteet. Osaan suunnitella ja loihtia ruoat niin, että ne maistuvat vauvalle, vaarille ja kaikille siltä väliltä.