Oskari Alakarhu
Yksityiskokki

Minulla on yli neljän vuoden kokemus ravintola-alalta kokkina ja keittiön vuoropäällikkönä. Olen työskennellyt niin cateringissa, festivaaleilla kuin yksityistilaisuuksissa, ja intohimoni ruoanlaittoon on kulkenut mukana jo nuoresta asti myös vapaa-ajalla.

Inspiraatiota saan monipuolisesti eri ruokakulttuureista ympäri maailmaa. Minulle ruoassa tärkeintä on raaka-aineiden monipuolinen hyödyntäminen, luovuus ja visuaalisuus – haluan aina tarjota elämyksen, joka maistuu ja näyttää hyvältä.

Olen toiminut vuoromestarina Akseli Herlevin ravintolassa Naughty Brgrissä, jossa järjestin myös omakase-illallisia Naughty LAB -konseptissa. Lisäksi minulla on laaja kokemus cateringista ja yksityistilaisuuksista sekä festivaalikeittiöistä ympäri Suomen Burgerimiehet- ja PUPS-tiimien kanssa.