Iida Kokkonen
Yksityiskokki

Valmistuin ravintolakokiksi Suomen Diakoniaopistosta keväällä 2025. Ravintola-ala on ollut osa elämääni jo peruskoulun TET-harjoitteluista lähtien, ja olen saanut monipuolista kokemusta eri keittiöistä, kuten Bistro Telakasta, Vapianosta, Farangista, Dylan Milkistä ja Scandic Parkista.

Olen työskennellyt niin keittiön vastuutehtävissä kuin asiakaspalvelussa, ja vahvuuksiani ovat joustavuus, luovuus ja nopea oppiminen. Festivaalityö N4ku:n pisteellä À la Park- ja Flow-festivaaleilla vahvisti rakkauttani alaan ja opetti tehokkuutta tapahtumakeittiön vauhdissa.

Minulle kokin työssä tärkeintä on laadukkaat raaka-aineet, siisti työskentely ja arjen ruokien rohkea uudistaminen. Rakastan tuoda tuttuihin annoksiin uusia makuja ja twistejä, jotka tekevät arjesta inspiroivampaa. Luovuuteni saa usein kipinän musiikista, taiteesta ja hyvinvoinnista – asioista, jotka näkyvät myös tavassani kokata.